scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Prijswinnaar GP Canada bekend

Gepubliceerd op 10 juni 2024 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.com. 

Bij de negende ronde van 2024 van de prijsvraag van Verstappen.com, viel een door Max Verstappen gesigneerde Verstappen.com Racing cap te winnen! Er dongen maar liefst 492 deelnemers mee. 

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd in Canada moest worden voorspeld. In de 70e ronde noteerde de Nederlandse Oracle Red Bull Racing-coureur een 1:15.569 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met zijn voorspelling van 1:15.579 zat Sem Küppers daar maar 10 duizendsten vanaf! Hij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag.

Sem blijkt Max al jaren op de voet te volgen en geen race, kwalificatie of training over te slaan. Hij bezocht de Grands Prix in Spa-Francorchamps en Zandvoort. “Maar ook het technisch gedeelte van e sport volg ik graag”, vult hij aan. “Omdat ik na mijn studie Mechanical Engineering graag in de Formule 1 aan de slag zou willen. Zeker zo’n race als in Canada met regen, wind en zon is altijd extra spannend en interessant om te kijken. Ik hoop dat Red Bull Racing na deze race weer op de juiste weg zit en hoop op een spannend seizoen, waar Max hopelijk als winnaar uit de bus komt!”

Niet gewonnen? Via de Verstappen.com is direct alle merchandise te bestellen. Of breng een bezoekje aan de Max Verstappen store in Swalmen (bij Roermond) of in Batavia Stad Fashion Outlet.