scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Formule 1-fans shoppen nu ook Verstappen.com-merchandise bij Racesquare!

Gepubliceerd op 31 mei 2024 door de redactie

Racesquare en Verstappen.com slaan de handen ineen. Vanaf nu is de officiële merchandise van Max Verstappen ook te koop bij Racesquare. Bezoekers kunnen op die manier bij Racesquare niet alleen in schoenen van Max Verstappen stappen, maar met Verstappen.com merchandise ook uiting geven aan hun Max Verstappen fanship. 

Racesquare - het meest geboekte simrace uitje van Nederland - biedt racefans een levensechte Formule 1-ervaring waarin ze in één uur een volledig Grand Prix-weekend rijden. In de vestigingen van Racesquare in Utrecht, Rotterdam, Alkmaar en Zwolle, voegt Racesquare nu nog meer race experience toe door fans de mogelijkheid te geven om hun favoriete Verstappen-merchandise direct ter plaatse aan te schaffen. Verstappen.com-merchandise is daarmee niet alleen online en in de winkels van Verstappen.com in Swalmen en Batavia Stad verkrijgbaar, maar ook bij Racesquare in Utrecht, Rotterdam, Zwolle en Alkmaar. 

Nico de Jong, CEO van Verstappen.com, is enthousiast over deze nieuwe samenwerking. “De support voor Max Verstappen van de fans vanuit heel Nederland is altijd geweldig geweest. Het is super dat zij nu ook in de vestigingen van Racesquare terecht kunnen voor de officiële Red Bull Racing en exclusieve Max Verstappen merchandise. Dit is een perfecte match, aangezien zowel Verstappen.com als Racesquare passie voor racen en het bieden van topkwaliteit aan onze fans hoog in het vaandel hebben staan.”

Bezoekers van Racesquare kunnen nu een breed scala aan Verstappen-merchandise ontdekken, variërend van caps, kleding en accessoires tot exclusieve merchandise zoals schaalmodellen van de helmen en auto’s van Max Verstappen. Deze uitbreiding stelt fans in staat om hun collectie uit te breiden, terwijl ze genieten van de adembenemende racesimulaties die Racesquare biedt.

Niels Roodenburg, oprichter van Racesquare, voegt toe: “Wij zijn verheugd om Verstappen.com te verwelkomen in onze vestigingen. Dit partnerschap versterkt onze missie om de ultieme race-ervaring te bieden en maakt het voor fans nog gemakkelijker om hun passie voor racen te uiten met officiële Max Verstappen-merchandise.”

Verstappen.com en Racesquare nodigen alle racefans uit om Racesquare te bezoeken voor een middag of avond vol raceplezier. Voor meer informatie over de beschikbaarheid van producten en openingsuren, bezoek Racesquare.nl en Verstappen.com.