scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Formule 1-auto en selectie helmen van Max Verstappen te zien in Batavia Stad

Gepubliceerd op 05 juli 2024 door Niels Hendrix

Na het succes van de afgelopen jaren is ook dit jaar de Formule 1-auto van Max Verstappen van dichtbij te bewonderen in Lelystad. De kenmerkende bolide van de drievoudig Formule 1-wereldkampioen is vanaf vandaag te zien bij de Max Verstappen Shop in Batavia Stad Fashion Outlet. De twintigste Oracle Red Bull Racing-bolide, ook wel de RB20, staat twee maanden lang - van 5 juli t/m 2 september - in Batavia Stad Fashion Outlet. Bovendien staan er zes unieke helmen van Max Verstappen bij de bolide, in het kader van Max zijn tiende jaar in de Formule 1.

Daarnaast zijn er in de winkel ook bijzondere race-items van Max te bewonderen, waaronder zijn allereerste kart, waar hij op 4-jarige leeftijd zijn eerste meters mee maakte. Ook de blauwe USA 2024 en Orange Tribute 2024 helmen zijn daar van dichtbij te bekijken.

Max laat weten: “De support van mijn fans is altijd geweldig geweest. Vandaar dat ik nu een aantal races met mijn Orange Tribute helm rijdt. Het is mooi dat al deze items nu bijeengebracht zijn in Batavia Stad, van mijn eerste kart tot mijn huidige Formule 1-auto en al die helmen.”

De Red Bull Racing-bolide van Max wordt gepresenteerd in een glazen container, midden in het shoppingcentrum Batavia Stad. Je kunt daardoor vanuit alle hoeken foto’s maken en het racewonder tot en met 2 september bekijken.

Tevens kun je bij je bezoek aan de RB20 kans maken op twee tickets voor een van de Max Verstappen Tribunes bij de Dutch Grand Prix - van 23 t/m 25 augustus 2024 - op Circuit Zandvoort, door een foto van de RB20 op je social media te delen met de hashtag #WinWithVerstappenCom

“De prestaties van Max Verstappen zijn ongelooflijk en hij is nu al een van de grootste sporters die Nederland ooit heeft gehad”, aldus Soe Martin, marketing director Batavia Stad Fashion Outlet. “Daarom zijn we trots om het hele jaar door Max Verstappen-fans te verwelkom in de Max Verstappen shop in ons centre. Dat we nu ook voor het vierde jaar op rij de auto exclusief kunnen tonen is heel bijzonder. Hopelijk zorgt de komst van de RB20 ervoor dat hier de komende tijd veel Max Verstappen-fans samenkomen.”

In 2020 opende de Max Verstappen Shop in Batavia Stad Fashion Outlet. Fans kunnen hier originele race-items zoals zijn helm en racepak bekijken. Daarnaast kunnen zij officiële Red Bull Racing en exclusieve Max Verstappen merchandise aanschaffen. Voor het adres en de openingstijden, zie: https://nl.verstappen.com/winkel/max-verstappen-batavia-stad