scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Thierry blikt vooruit op DTM Nurburgring: 'Meteen er vol tegenaan'

Gepubliceerd op 13 augustus 2024 door Niels Hendrix

Verstappen.com Racing wordt in de DTM en GT World Challenge Sprint (GTWC) vertegenwoordigd door Thierry Vermeulen, die een Ferrari 296 GT3 van Emil Frey Racing bestuurt. De 22-jarige Nederlander blikt vooruit op het komende DTM-weekend op de Nürburgring.

“Na een paar weken vakantie, rust en voorbereiding is het eindelijk weer tijd om aan de slag te gaan in de DTM”, aldus Thierry. “Ik heb er superveel zin in. Dit weekend rijden we op de Nürburgring, een circuit met veel historie in de DTM en een circuit waar het weer een grote rol kan spelen, zoals we vorig jaar zagen met hevige regen tijdens de races.”

Thierry voegt toe: “Ik denk dat het een super spannend weekend wordt. We hebben op de Nürburgring een test gedaan om ons zo goed mogelijk voor te bereiden en natuurlijk hebben we met het team hard gewerkt ter voorbereiding op het komende weekend, zodat we er vrijdag meteen vol tegenaan kunnen. Het is tot nu toe niet het makkelijkste seizoen geweest, maar de snelheid is er en hopelijk krijgen we dit weekend alles voor elkaar en kunnen we twee goede resultaten behalen. Ik ga zeker alles geven!”