scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Prijswinnaar GP Singapore bekend

Gepubliceerd op 22 september 2024 door Niels Hendrix

Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.com. 

Bij de achttiende ronde van 2024 van de prijsvraag van Verstappen.com, viel een door Max Verstappen gesigneerde Oracle Red Bull Racing cap te winnen! Er dongen maar liefst 458 deelnemers mee. 

De snelste raceronde van Max tijdens de wedstrijd op het Marina Bay Street Circuit in Singapore moest worden voorspeld. In de 59e ronde noteerde de Nederlandse Oracle Red Bull Racing-coureur een 1:35.967 als zijn snelste rondetijd tijdens de race. Met haar voorspelling van 1:35.976 zat Martha Soberanes daar maar 9 duizendsten vanaf! Zij is dan ook de terechte winnaar, na een gokje gewaagd te hebben via onze prijsvraag.

De Mexicaanse volgt Max sinds 2021, toen Sergio Perez bij Red Bull Racing instapte. Ze vertelt: “Max zou de Grand Prix van Mexico absoluut als een tweede thuisrace kunnen overwegen. De mensen in Mexico zijn dol op Max en het is altijd een eer om met veel plezier zijn ongelooflijke talent te zien.”

Martha vervolgt: “Ik vind Max echt een ongelooflijk veerkrachtig persoon. Ondanks dat hij met verschillende uitdagingen te maken heeft gehad, heeft hij altijd karakter, passie en onmiskenbaar talent getoond om zijn doelen te bereiken. Dat zijn kwaliteiten die ik enorm bewonder. Ik twijfel er niet aan dat er betere tijden voor het team komen en ik weet zeker dat hij opnieuw tot wereldkampioen zal worden gekroond. Als er iemand is die het echt verdient, is hij het wel, vanwege zijn doorzettingsvermogen en onvermoeibare inzet.”

Niet gewonnen? Via de Verstappen.com is direct alle merchandise te bestellen. Of breng een bezoekje aan de Max Verstappen store in Swalmen (bij Roermond) of in Batavia Stad Fashion Outlet.