scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Thierry blikt vooruit op Red Bull Ring: 'Minder rechttoe rechtaan'

Gepubliceerd op 27 september 2024 door Niels Hendrix

Verstappen.com Racing wordt in de DTM en GT World Challenge Sprint (GTWC) vertegenwoordigd door Thierry Vermeulen, die een Ferrari 296 GT3 van Emil Frey Racing bestuurt. De 22-jarige Nederlander blikt vooruit op het komende DTM-weekend op de Red Bull Ring.

“We gaan weer racen en ik het is super om weer op de Red Bull Ring te zijn”, zegt Thierry. “Ik heb even wat tijd vrij gehad na een succesvol weekend op de Sachsenring. Ik denk dat we veel hebben geleerd van dat weekend, waar ik mijn eerste DTM-podium scoorde.”

“Op de Red Bull Ring zal het iets minder rechttoe rechtaan zal zijn dan de Sachsenring, omdat het qua DNA een heel ander circuit is dan de Sachsenring met de lange rechte stukken, zware remzones en de laatste sector met wat snellere bochten. Laten we eens kijken hoe we het hier doen. We hebben een succesvolle testdag gehad, waarbij we veel verschillende afstellingen en ideeën met de auto konden uitproberen, dus we er klaar voor.”

Thierry voegt toe: “Ik hoop op veel support ter plaatse. De Red Bull Ring is een geweldig circuit om te bezoeken, dus als je tijd hebt, scoor dan tickets voor een weekend vol met race-actie. Zoals altijd zal de sfeer fantastisch zijn, en als je niet gaat, kun je ons natuurlijk volgen op Viaplay in Nederland en Youtube wereldwijd. Ik ga zeker voor een goed weekend en er maximaal van genieten!”